jul i foderstoffen

Autentisk julemarked i Engesvang

Dagli’Brugsen indbyder private og virksomheder til at sælge produkter med tilknytning til julen

 

Den 79 år gamle butik i Engesvang Dagli’Brugsen garanterer igen i år autentisk julestemning.           Det gælder ikke mindst lørdag 30. november kl. 10 – 14, når Dagli’Brugsen og dens bestyrelse står bag julemarkedet ”Jul i Den Gamle Foderstof”.

Den gamle foderstofforretning på Jernbanegade, der er den ældste forretningsbygning i Engesvang, bliver denne dag åbnet for private og virksomheder, der vil sælge juleting.

– Brugsen er jo en medlemsejet butik, og det er vigtigt for os at være en del af lokalsamfundet, så derfor er det naturligt, at vi indbyder lokalsamfundet til et marked. Og når vi nu har mulighed for at låne den fantastisk smukke foderstof-bygning til markedet, kan det ikke blive mere julet, siger uddeler Jens Scharnwerber.

Han fortæller, at julemarkedet under de gamle træbjælker i år vil byde på en del af de samme boder som sidste år. Det vil sige, at man blandt andet kan købe julepynt, juledekorationer og juletræer.

– Der er lokalt kunsthåndværk, der er glasting, der er papirting, der er træting, der er strikkede ting. Man kan købe lokalt øl og lokal honning, og man kan også købe engle fra Afrika. Der bliver meget forskelligt at se på, mærke på, og dufte til i den gamle foderstof, siger Jens Scharnwerber.

Det er Dagli’Brugsens bestyrelse, der står bag markedet, men i butikken på den anden side af gaden vil der også være julestemning, lover uddeleren.

– Jeg skal nok finde nogle gode tilbud til kunderne. Blandt andet planlægger vi den dag at sælge rundstykker til en krone per styk, siger Jens Scharnwerber.